Hur det hela började...

Webzoo AB startade i januari 2003 och ägs och drivs av Magnus Marvéus och Tony Wirén. De båda har jobbat tillsammans sedan 1997.
Ursprunget till Webzoo, Surfers Paradise startades av Magnus redan 1996. Surfers Paradise producerade från början helhetslösningar för småföretag, men ganska snart insåg Magnus sina begränsningar inom det grafiska området och anställde Tony som AD.
Långt innan CMS blev ett begrepp gjorde Surfers Paradise liknande lösningar, såväl som e-handelssajter m.m.

Tidigt fick MTGs (www.mtg.se) IT-bolag upp ögonen för Magnus och Tony och ”outsourcade” ett flertal projekt till dem, till exempel www.modernafonder.com som körde på samma lösning ända fram till 2009.
Sommaren 2000 förvärvade MTG Surfers Paradise under förutsättningen att Magnus och Tony följde med som anställda. Inom MTG jobbade de båda med flera större mediaprojekt; så som Baren, www.rixfm.com, www.cdon.com, www.tv-shop.com för att nämna några

Efter 2 år i en Stenbeckägd koncern och under en djup svacka i IT-branschen beslöt Magnus och Tony att starta eget igen och lämnade därför MTG i december 2002.
Flytten gick smärtfritt och Webzoo fick med sig alla de kunder som MTG en gång förvärvat av Surfers Paradise, tack vare de goda personliga relationer som Magnus och Tony hade med kunderna.
Det första året gick främst ut på att få allt att fungera för gamla kunder och etablera sig som ett seriöst alternativ.
Nu efter 10 år har Webzoo en bra kundbas och är en webbyrå med ett gott rykte med väl paketerade lösningar för allt från CMS, e-handel, bulkmailsystem till webbhotell.