Kopplingar mot externa affärssytem

Då de allra flesta företag idag använder sig av olika affärssystem för fakturering, lagerstatus, kunder och kundreskontra så är det naturligt för dessa att koppla detta mot deras webblösning. Det kan vara allt från att produkter föds till en e-handelslösning eller att kunder kan se sin order och hålla koll på fakturor m.m.

Många säljare lägger idag mycket av sin tid på att ge service till sina befintliga kunder med allt från antal i lager, inleverans, priser m.m. Det allra mesta av denna information hämtas av säljaren från det interna affärssystemet och kunde lika lätt letats upp av kunden själv och på så sätt frigjort säljaren till att lägga sin tid på det han borde göra, nämligen sälja.

Genom att spegla valda delar av ditt affärssystem frigör du inte bara tid utan ökar förstås tillgängligheten och ger dig en fördel mot dina konkurrenter. Idag sker många beställningar utanför normal kontorstid och kan du visa t.ex. ditt lager och om din konkurrent inte gör det samma så är chansen betydligt större att du får ordern.

Webzoo har lång erfarenhet av att bygga mot de flesta affärssystemenpå marknaden. I stort sett alla moderna system har idag färdiga lösningar för att bygga kopplingar mot. Ibland via API som systemutvecklarna har färdigställt och ibland kan man läsa direkt från en SQL- eller annan databas för att plocka ut lämplig data. På samma sätt kan man stoppa tillbaka data i systemet. Nya kunder registreras och order förs in med automatik.

Genom att Webzoo har jobbat under så lång tid med olika affärssystem har vi även byggt andra funktioner som:


  • Kopplingar mot betallösningar som Payex, Dibs, Debitech, Payson m.fl.

  • Direktpublicering på Blocket

  • Publicering på Tradera

  • Autopublicering på E-bay (E-bay är i Sverige Tradera)

  • Uppläggning av objekt på Hemnet

  • Läsning av data från Capitx och andra mäklarsystem t.ex. Svensk Fastighets Data (SFD)

 

Du hittar mer info om de vanligaste affärssystemen som vi jobbat mot till vänster. Webzoo kan dock kommunicera med i stort sett vilken databas som helst och har du önskan eller idé om att bygga en webbkoppling så tveka inte att höra av dig eller fyll i formuläret nedan.