Referenser

Här är våra referenser, men som ni kanske ser så är där väldigt många vilket i sig är positivt. Men vi jobbar på att kategorisera alla referenser så man lätt kan hitta just det som passar er.

Fram tills vi har katergoriserat referenserna så är ni välkomna att höra av er till oss så kan vi plocka ut några till er efter era önskemål.

2013

Mäklarcenter Malmö

Mäklarcenter Malmö

Nu är ytterligare ett väl genomfört projekt lanserat. Denna gång är det Mäklarcenter som vi har arbetat med och tagit fram ny hemsida och logotyp. Hemsidan grundar sig i ett nytänkande när det gäller användargränssnitt och formgivning. Gå in och besök hemsidan och upplev vår senaste skapelse.


Våningen & Villan

Våningen & Villan

en väletablerad fastighetsförmedling med rötterna i Malmö. Vad är det som gör Våningen & Villan speciella? Jo, de är det enda mäklarföretaget i regionen med guldkantade och nischade kontor som riktar sig till specifika målgrupper; den som söker det havsnära boendet, den som söker cityboendet eller den som söker ett välkomnande villaboende.


Femtorp

Femtorp

Nu ligger hemsidan uppe efter ett väl genomfört samarbete mellan Femtorp och Webzoo. Hemsidan är skapad med en ny härlig design och självklart byggd i respnonsive web för att du ska kunna besöka den från marknadens alla olika plattformar.

Femtorp förser marknaden med söta livsmedel och dessertprodukter från Europas främsta tillverkare. Femtorp arbetar ständigt med att utveckla sortimentet och via en strikt urvalsprocess tar de endast fram produkter som kan tillföra marknaden nya idéer och ökad kvalitet som gör dessertätandet BÄTTRE, LÄTTARE OCH FRAMFÖR ALLT ROLIGARE.


SBPR

SBPR

SBPR - Svensk Branschförening för Profil- och Reklamprodukter är en intresseorganisation för promotionföretag - leverantörer och underleverantörer som ska verka för att stärka profil- och presentreklamens betydelse i marknadsföringen samt tillvarata beställarnas intressen. Profilprodukt branschen har samma kärnvärden som all annan marknadsföring.

SBPR - PARAPLYORGANISATIONEN FÖR PROFILPRODUKTBRANSCHEN


Chokladhuset i Limhamn

Chokladhuset i Limhamn

Underbar kvalitetsnjutning!
Chokladhuset i Limhamn är stolt svensk representant för Michel Cluizel CHOCOLATE & LAKRIDS by Johan Bulow
-liksom flera andra kvalitetstillverkare av konfektyr runtom i Europa. Dem har inriktat sig på att leverera till företag och butiker över hela landet.
Vackra och gudomligt goda choklad och lakritskreationer finnes hos Chokladhuset i Limhamn. Titta in här på deras nya stiliga sida.


Möller Invest AB

Möller Invest AB

Möller Invest är en webbsatsning som ska leverera produkter inom områden som skänker användaren glädje, välmående och effektivitet. Produkterna kommer grundas i transportmedel som värnar om vår miljö!


Alron Chemical Co AB

Alron Chemical Co AB

Miljö och Effektivitet i Harmoni
Alron är Skandinaviens ledande leverantör av mikrobiologiska produkter, system och tjänster till saneringsbranschen. Deras produktion sker i egen fabrik och är miljö och kvalitetscertifierad.

Alron Bio-Tech divisionen har utvecklat ett unikt sortiment av mikrobiologiska produkter för avfallsnedbrytning och luktkontroll. Målsättningen har varit att utnyttja naturens egna resurser i form av mikroorganismer istället för kemiskt framställda preparat (läs gifter). Detta utvecklingsarbete för "Naturens egna lösningar" har lett till att Alron idag har ett av världens mest sofistikerade och miljöriktiga produktprogram för avfallsnedbrytning och luktkontroll.

Ett fantastiskt företag med andra ord!


BEWAG

BEWAG

BEWAG har mycket lång erfarenhet av försäljning av instrument till bygg- och anläggningsindustrin, grundades redan 1947. Under 1980-talet inledde vi introduktionen av laser och geodesiinstrument på den Svenska marknaden.
BEWAG är idag en rikstäckande leverantör av laser, GPS, maskinstyrning och mätningstillbehör med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.


Håkan Sköld

Håkan Sköld

Håkan Sköld Fastighetsbyrå AB har förmedlat bostäder sedan mer än 30 år tillbaka och genom åren har dem skaffat sig erfarenhet samt ett nätverk av hög kvalitet
Håkan Sköld Fastighetsbyrå AB erbjuder förmedling av privatbostäder och kommersiella fastigheter där både säljare och köpare ska känna en optimal tillfredsställelse i affären. Deras ledord är trygg, effektiv och smidig.


2012

Gamla Västers Redovisningsbyrå

Gamla Västers Redovisningsbyrå

Redovisningshjälp som passar ditt företags behov

GVRB hjälper dig att effektivisera och kvalitetssäkra din verksamhets ekonomifunktion vilket leder till ytterligare lönsamhet för ditt företag. Dem ökar nyttan och säkerheten i din redovisning. Genom dem får du tillgång till kunniga ekonomer med flera års erfarenhet samt auktoriserade revisorer.


Babyringen

Babyringen

Babyringen AB grundades år 2001 och har sedan dess varit en fysisk butik belägen i södra delen av Sverige, närmre bestämt Malmö.
Dem har ett väldigt brett och stort sortiment i deras 1300 kvm stora lokal på Hornyxegatan 9 i Malmö, dit ni är hjärtligt välkomna för personlig service.

Vi har en väldigt stor och lång erfarenhet inom barnvagnsbranschen och är alltid snabba med att uppdatera vårt sortiment när nyheter kommer ut på marknaden.

En unik sak med Babyringen är att dem har egen verkstad där dem ger din barnvagn bästa service. Du är alltid garanterad en lånevagn då du lämnar in din vagn hos dem - så du behöver aldrig oroa dig över att vara utan vagn!


Confina Konfekt AB

Confina Konfekt AB

Hos Confina hittar du märkeschoklad från världens
ledande tillverkare. Förstklassiga produkter som troget håller sig till en klassisk europeisk chokladtradition.
Visste du detta om choklad?
• Ordet choklad härstammar från Maya-folkets "xocolatl" (bittert vatten)
• Chokladen är ganska nyttig och har en antidepressiv verkan. Äter du för mycket kan du dock få t ex halsbränna och huvudvärk
• Du blir inte tjock av choklad, om du inte äter väldigt mycket. Theobrominet i choklad stimulerar kroppen att förbränna energi snabbare
• Det finns tre huvudtyper av choklad: Mjölkchoklad, som är den vanligaste sorten. Halvsöt och bitter choklad, som är den näst vanligaste sorten. Den innehåller mer kakao än mjölkchokladen, minst 35%. Vit choklad, som egentligen inte räknas som choklad, eftersom den inte innehåller kakaopulver utan endast kakaosmör.


RL Gruppen

RL Gruppen

RL Gruppen AB är ett företag som är verksamt sedan 1997. Dem förser den Skandinaviska marknaden med olika produkter avsedda för kontroll och dokumentering. Företaget har 10 anställda och omsätter c:a 30 miljoner SEK. Deras kontor finner Du i Trelleborg och Täby.

RL Gruppen AB är godkänt hos och medlem av SAFE TRADE© det rikstäckande produkt- och leverantörsregistret för inköpare i stat, kommun och landsting. Bolaget åtnjuter betyget god kreditvärdighet hos SOLIDITET©.


Klaravik

Klaravik

Klaravik.se är Sveriges snabbast växande nätauktion för maskiner, verktyg och nyttofordon.

Klaravik anlitas av Sveriges största privata och statliga bolag och kommuner.Klaravik förmedlar deras begagnade produkter vilket betyder att du köper direkt av dessa företag och hämtar produkterna hos företagen eller kommunerna när din betalning är registerarad.

Klaravik säljer enbart maskiner och nyttofordon från Svenska kommuner och de största företagen. Alla kommuner och företag som säljer på Klaravik förhandskvalificeras och kvalitetssäkras av dem.


Transportetiketter.se

Transportetiketter.se

Transportetiketter levererar till såväl privata företag och föreningar som till stat, landsting och kommuner.

Under många år har dem försett den skandinaviska marknaden med etiketter för olika ändamål. Tack vare den långa erfarenheten av sortimentet vet dem vilka produkter som håller måttet.
Etiketterna måste klara de påfrestningar som de utsätts för i olika sammanhang. Främst fukt, värme och friktion.
Bland deras etablerade kunder finns många såväl mindre som större förbrukare av transportetiketter.


Comfort-Control AB

Comfort-Control AB

Comfort-Control AB startades i slutet av 40-talet med att importera och sälja oljebrännartillbehör och oljepumpar.

Idag är Comfort-Control verksamma inom tre affärsområden. Mätinstrument för inomhusklimat, skyddsventilation med dragskåpsvakter och styrsystem för lab samt städmaskiner och städutrustning.
Verksamheten bygger fortfarande på import och försäljning av produkter.
Dem har i deras sortiment välkända varumärken från hela världen.


Städbutiken

Städbutiken

Städbutiken är en bifirma till Comfort-Control AB som har sitt säte i Uppsala där dem sedan 1995 sitter i egna moderna lokaler.
Comfort-Control AB startades i slutet av 40-talet med att importera och sälja oljebrännartillbehör och oljepumpar.
Idag är Comfort-Control verksamma inom 3 affärsområden. Mätinstrument för inomhusklimat, skyddsventilation med dragskåpsvakter och styrsystem för lab samt städmaskiner och städutrustning. Städmaskinerna har dem egen agentur i Sverige som säljs via deras Städbutiker samt via lokala återförsäljare.

Hemsidan visar ett axplock av deras produkter och deras ambition är att bli Er totalleverantör av städmaterial.


Promonord AB

Promonord AB

Promonord med huvudkontor och lager i Lomma är ett agenturföretag inom byggmaterialsektorn. Dem representerar ett antal utländska tillverkare av tak- fasad- och brandbeklädnadsmaterial.

Promonord är sedan 1978 ett privatägt företag. Tidigare ingick företaget i Eurockoncernen. Deras produkter marknadsförs via byggmaterialhandeln över hela landet. Dem har försäljningskontor i Lomma, Stockholm och Kalmar. Från dessa servar dem marknaden. En viktig del i deras arbete är en kontinuerlig kontakt med arkitekter, byggherrar och entreprenörer för rådgivning kring deras produkter


intra materialhantering ab

intra materialhantering ab

intra är idag Skandinaviens ledande producent och leverantör av bl.a. tippcontainer och gaffellyftvagnar. Under år 2002 levererade intra mer än 6000 st tippcontainer och 4000 st gaffellyftvagnar till industrin.

Webzoo har utvecklat sidan tillsammans med Ideas. intra sköter nu hela sin sida själva och kan ladda upp högupplösta produktbilder som sen hanteras av sajten med hjälp av avancerade bildhanteringsfunktioner.


Jensen Ventilation AB

Jensen Ventilation AB

Jensen Ventilation AB producerar och levererar ventilationstuber efter kundens önskemål till gruvor, tunnlar och andra underjordsarbeten.

Jensen Ventilation AB använder en mycket effektiv metod för att sammansvetsa materialet. Metoden är utvecklad inom företaget och patenterades 1981 i Sverige. Den 40 mm breda svetssömmen blir i stort sett lika stark och hållbar som själva materialet.


Jensen Protect AB

Jensen Protect AB

Jensen Protect bedriver tillverkning, utveckling, försäljning och uthyrning av egna väderskyddsprodukter i vävplast. Produktmixens huvuddelar består av presenningar, plasthallar och kundanpassade intäckningar till byggindustrin. Jensen Protect ökar sina kunders väderoberoende och konkurrenskraft genom ett brett och djupt kunnande om våra kunders verksamheter tillsammans med entreprenörsanda och teknisk spetskompetens inom väderskyddsprodukter.


Anpassa Skandinavisk Rehabilitering AB

Anpassa Skandinavisk Rehabilitering AB

Anpassa AB säljer och producerar funktionella anpassningar och kvalitativ utbildning för personer med funktionsnedsättningar.

Kvalitet, kompetens, närhet och god support är det som dem alltid har i fokus för deras arbete.
Anpassa AB skall vara det självklara valet när behov finns av anpassning eller utbildning.
Anpassa startades 1998. Företagets huvudinriktning har varit anpassningar och utbildning för människor med funktionsnedsättningar.


Kigermustanger

Kigermustanger

Det är Fredrik Furman och Jessica Monasdotter som äger och driver Kigermustanger AB. Deras vision och mål är att avla fram friska och sunda Kigermustanger och är en av tre uppfödare i Sverige. Jessica är född och uppvuxen i Dalarna. Hästarna klev in i hennes liv i tidig ålder och dalkulla som hon är så såg hon till att inget va omöjligt att få drömmen om att äga en egen Mustang till verklighet. Fredrik fd finansman född och uppvuxen i Arad och kom till Sveige som 14-åring. Blev fascinerad av hästar som vuxen efter en helgkurs i reining och blev hästägare tre månader senare. Fredrik och Jessica ville hitta en ras som var unik, då kom drömmen om Mustangen upp.

Kigermustanger AB är de första i Sverige som har adopterat två vildfångade Kigermustanger direkt från BLM`S AUKTION i Burns Oregon

I en nära framtid är du välkommen att besöka och ta del av Fredrik och Jessica äventyr för att få möta dessa fascinerande hästar som har fängslat dem så.


Företagarna Malmö

Företagarna Malmö

Företagarna Malmö har erfarenhet och kunskap om de speciella näringslivsfrågorna i Malmö och vi arbetar för att Du skall få bra förutsättningar på det lokala planet. Det kan gälla entreprenadarbeten och/eller privatisering i kommunen. Det kan handla om industrilokaler, hyror, tomtmarker, transporter, konkurser, pensioner, försäkringar och mycket, mycket annat.


Byggriket

Byggriket

Dags att byta fönster? Då har Byggriket något för dig!
Med aluminium, pvc och trä i sortimentet kan det erbjudas väldigt hög kvalitet till låga priser. Fönster finns att få i alla dess former, Byggriket följer ingen standard.

Fönster och mycket mer går att hittas på Byggriket, där erbjuds diverse förnödenheter för hus och hem till förmånliga priser.


Bilparken i Svedala AB

Bilparken i Svedala AB

Sedan Bilparken startades 1997 har företaget ständigt växt och är idag ett stort etablerat företag på marknaden. Deras storlek gör att dem kan köpa in stora partier med bilar vilket i sin tur gör att dem kan hålla ett lägre pris ut mot kund.
Hos Bilparken i Svedala hittar du alltid ett stort utbud av nyare begagnade bilar och sen Juli 2008 är dem återförsäljare för Mitsubish och dem är en fullservice anläggning. Bilparken vänder sig mot såväl privatpersoner som mot företag och har nöjda kunder i bl a Malmö, Lund, Trelleborg, Skurup, Staffanstorp, Ystad och inte minst Svedala.


Bernats bil

Bernats bil

Webzoo har tillsammans med Life Reklambyrå tagit fram denna sida. Sidan sköts helt och hållet från Webzoo CMS Backoffice.

Bernats Bil i Länna har en lång och framgångsrik historia bakom sig. Till dem kommer privat- och företagskunder från hela Stockholmsområdet för att få sina person-, transport- och lastbilar servade och reparerade.

Bilar har varit det stora intresset för företagets grundare och ägare, Frits Bernats. Redan 1969 var stamkunderna så många att Frits startade egen verkstad, Bernats Bilservice, som döptes om till Bernats Bil 1991. Kärleken till äldre bilar lever fortfarande kvar i veteranbilsverkstad.


Hammerglass AB

Hammerglass AB

Hammerglass AB erbjuder okrossbara fönsterlösningar till alla med behov av ett skydd mot glaskross och inbrott. Bland målgrupperna finns kommuner, skolor, butiker, köpcentra, företag och offentliga organisationer samt privatpersoner vars kostnader för att ersätta glasrutor efter vandalisering och inbrottsförsök kan bli mycket kännbara.


2011

Fastighetskontrollen

Fastighetskontrollen

Fastighetskontrollen är ett webb-baserat verktyg för den som sitter i styrelsen på en bostadsrättsförening, arbetar som förvaltare eller är fastighetsägare.

I Fastighetskontrollen kan man registrera och hantera kontrollpunkterna i fastighetens egenkontroll. Verktyget är helt anpassningsbart efter kundens fastigheter.


Brunnby Gård

Brunnby Gård

Hotell Brunnby Gård är ett familjeföretag och har funnits i familjen Abbassis ägo sedan tio år tillbaka. Med lång erfarenhet nattklubbsbranschen blev längtan efter lugnet och naturen stor, vilket förde paret Abbassi till Kullaberg och den lilla byn Brunnby i hjärtat av Skåne.

Hotellet har renoverats lite i taget under resans gång och fortsätter att ständigt förändras och vara levande. Familjen Abbassi hälsar er hjärtligt välkomna och hoppas att ni kommer att trivas hos oss!


Omega 85%

Omega 85%

En sida som marknadsför Omega 85%

På sidan står det bland annat det här:
"Enda sättet att få i sig omega-3 fettsyror är genom det vi äter. Omega-3 har bedömts så viktig för vår hälsa att ledande hälsoexperter rekommenderar alla att äta fet fisk minst 3 gånger i veckan för att få i sig lagom mycket omega-3. Det är bra för den mentala och fysiska hälsan att få i sig tillräckligt med omega-3 fetter och visst är fisk gott, men för att få den dos av omega-3 du behöver måste du äta t ex ål, makrill och sill minst tre gånger i veckan"


Vitalmax

Vitalmax

En sida som marknadsför produkten Vitalmax

På sidan står det bland annat: "Hjälp att hitta tillbaka - Alla män kan någon gång uppleva problem med potensen. Vid stressiga perioder kan erektionen och den sexuella lusten påverkas negativt, och ibland kan mannen behöva hjälp för att hitta tillbaka. VitalMax innehåller ingredienser som kan öka lusten, och som bidrar till en bättre blodcirkulation. Ingefära och Cayennepeppar är temperogena, vilket innebär att de höjer kroppstemperaturen och ökar blodcirkulationen. Ingefära är dessutom antiinflammatoriskt."


Relino Rör

Relino Rör

Relino Rörs reliningsmetod är beprövad och härstammar från olje- och försvarsindustrin där den används sedan lång tid tillbaka, just deras verktyg har sitt ursprung från att belägga insidan av rör och balkar på deras Malmötillverkade U-båtar som används inom försvaret i både Sverige och andra länder. De har därifrån utvecklat tekniken vidare och skapat unika verktyg som ger ett jämnare och bättre resultat med tidseffektiv hantering.


Skinnmöbelhuset Trend Design

Skinnmöbelhuset Trend Design

Skinnmöbelhuset Trend Design startades upp 1990 i gamla studielokaler som gjordes om till utställningslokaler på Fosievägen 2 i Malmö, med den enkla ambitionen att erbjuda sina kunder ett av marknadens bredaste urval av sittmöbler. År 2005 och efter 14 000 sålda soffgrupper, så flyttar Skinnmöbelhuset Trend Design till Furulund (8 km norr om Lund). Här har de 1.200 kvm möbelutställning och med lägre hyreskostnader kan de erbjuda lägre priser på deras möbler. År 2010 har de levererat ytterligare 3 700 soffgrupper.


ETF Sverige

ETF Sverige

ETF står för Exchange Traded Funds och kan på svenska översättas till börshandlad fond. En ETF följer utvecklingen på ett underliggande index som t.ex. svenska OMXS30 eller något av de amerikanska indexen Dow Jones eller Nasdaq. En börshandlad fond är som det låter noterad på en börs, vilket innebär att den prissätts och handlas i realtid.

På ETFSverige.se kommer samtliga ETF kategorier som finns tillgängliga att presenteras. Detta inkluderar ETF:er med exponering mot länder, regioner, branscher, olika teman och strategier, räntor, valutor och råvaror (inkl. ETC:er).

Sidan har funnits sedan tidigare och Webzoo bistår med nya tekniska funktioner så som bildspel på framsidan, dynamisk sökning av ETF fonder, inläsning av RSS från en extern blogg.


Skånemarmor

Skånemarmor

Skåne Marmor grundades 1993 i lilla Hjälmshult utanför Helsingborg. Dem är nu inne på deras fjärde adress sedan starten, en fabrik på Berga Industriområde , där dem nu har en av Sveriges största produktionspark för köksbänkar, fönsterbänkar, mm i naturmaterial.
I dag är dem en av Sveriges största leverantörer av bänkskivor till kök och badrum. Skånemarmor har en kapacitet att producera ca 11 000 kvm naturstensprodukter per år och varje år blir ca 1200 kök utrustade med bänkskivor från dem.


Antica Bottega

Antica Bottega

Antica Bottegas målsättning är att förse matglada individer med italienska delikatesser av högsta kvalité till överkomliga priser. Kvalitén säkerställs genom närvaro på plats i Italien. En av Antica Bottegas grundare, Antonio, är bosatt i Toscana. Antonio har gedigen erfarenhet från livsmedelsbranschen. Han har under flera år levererat italienska produkter till restauranger runt om i Sverige.


Revisorsgruppen

Revisorsgruppen

Revisorsgruppen i Malmö är en självständig revisionsbyrå. De ingår i HLB International som är ett globalt nätverk av revisions- och konsultbyråer.


Saturnus

Saturnus

En presentation av Saturnus är en resa mer än hundra år tillbaka i tiden. Men ännu mer en resa till framtiden, till ett universum av nya smakupplevelser.

Den framsynte apotekaren Fritz Borg tänkte nytt redan 1893 då han grundade firman Saturnus i Malmö. Hans idé var att framställa smaker för likör, glögg och sprit. Några år senare togs nästa steg då han startade produktion av smaker för läsk, en på den tiden ny typ av dryck. Sedan 1920, och i fyra generationer, har Saturnus varit i familjen Liepes ägor. Nuvarande ägare och VD Edward Liepe, har utvecklat företaget till en utpräglad dryckesaktör med såväl egenproducerade drycker som agenturprodukter.


Branschrådet Svensk Massage

Branschrådet Svensk Massage

Branschrådet Svensk Massage är ett samarbete mellan Fristående utbildningsanordnare, Massage-och friskvårdsföretag och Yrkesförbund för utövare av massage.
Deras uppgift är att värna om massörers yrkesskicklighet och branschens seriositet.
Som massagekund har rätt att ställa höga krav på din massör. Välj därför en av Branschrådet Svensk Massage Certifierad massör!

I oktober 2012 fanns det över 11 700 massörer som blivit certifierade av Branschrådet Svensk Massage.


i3acho

i3acho

Deras målsättning är att vara en leverantör och partner med stor kompetens inom deras område och med ett tjänste- och produktutbud där dom kan leverera både teknik och komponenter samt även kompletta paket eller lösningar för väl fungerande inomhusklimat.


+Add Value

+Add Value

+Add Value är ett svenskt företag som sedan 2001 specialiserat sig på försäljning av vatten och dryck med kundanpassad förpackning och etikett. De flesta av +Add Values kunder är återförsäljare för profil- och presentreklam samt butiks- och resturangkedjor. +Add Value är det ledande företaget i Sverige inom private label dryck och arbetar kontinuerligt för att ta fram nya produkter för deras kunder.

+Add Value strävar efter att ha produkter av hög kvalitet och nöjda kunder. Deras vatten är därför ett naturligt mineralvatten, livsmedelsverkets högsta benämning ett vatten kan få. All tillverkning av deras private label produkter sker också i deras närområde i Sverige och i Danmark.

+Add Value är en del av Saturnus AB. Saturnus tillverkar och marknadsför drycker i Sverige sedan 1893. Idag marknadsför de varumärken som Evian, Aquador och Ubuntu Cola med mera.


ExtraPeng

ExtraPeng

ExtraPeng startade verksamheten i början av 2011. Företagets affärside är att importera förstklassig olivolja från Italien (Toscana) och att erbjuda föreningar, lag och skolklasser möjligheten att tjäna extrapengar till sin verksamhet.

Då dem har ett djupt och nära samarbete med en av Italiens mest kompetenta producent i kombination med volymfördelar, så kan dem erbjuda svenska föreningar, lag och skolklasser ett väldigt konkurrenskraftigt inköpspris och en bra förtjänst.


Profil Europa

Profil Europa

Det finns begrepp inom marknadsföring som överlever alla tider och trender.
”Syns du inte, så finns du inte”, är ett av dem.

Vissa saker är så grundläggande och självklara att de till slut hörs och ses som floskler eller klyschor. Men de blir inte mindre sanna för det.
Lika enkelt som det är att förstå värdet av profilering, lika svårt kan det vara att välja rätt sätt att presentera sig på.

PROFIL EUROPA är proffs på det här.


2010

Hälsoteket

Hälsoteket

Hälsoteket har sedan 1994 utbildat massörer och massageterapeuter från södra Sverige och Danmark samt i Göteborg och Stockholm. Dessa utbildningsperioder har visat att Hälsotekets koncept är bra och heltäckande vilket också understrukits av de kursutvärderingar som gjorts av eleverna.

Idag är Hälsoteket en av Sveriges största utbildningsanordnare inom segment massageterapi.

All undervisning sker på skolmedicinska och vetenskapliga grunder.


Fred Holmberg & Co AB

Fred Holmberg & Co AB

Fred Holmberg & Co AB har sitt säte i sydvästra Malmö. Företaget grundades 1993 av Lina och Fred Holmberg. Idag är dem ett 20-tal anställda med en ganska omfattande verksamhet, dem hanterar mer än 70 000 ton kemi- gummi- plastråvaror.


Ekens Assistansservice

Ekens Assistansservice

Idén till Ekens Assistansservice AB kom ur en önskan att kunna förbättra för dom assistansberättigade, då upplevelsen av att det inte fungerade optimalt med hur assistansersättningen hanterades och möjlighet att själv välja assistenter.
2009 startades Ekens Assistansservice AB med idén att den assistansberättigade ska ha så stort inflytande som möjligt över assistansen.

Idag tillhandahåller Ekens Assistansservice AB personlig assistans, ledsagar och avlösarervice. Kontoret är beläget i Furulund i Kävlinge kommun och totalt är det ca 95 anställda


BMS Engineering

BMS Engineering

BMS Engineerings verksamhet består i att förse sina kunder med kvalitéts produkter / tjänster inom olika motorsports grenar.
Såsom tillverkning av nya Gen.5 Camaro Cup bilar, tillverkning/montering av tävlings motorer, service av tävlings motorer, motor bromsning i Dyno Super Flow bänk, Tillverkning/montering av bakaxlar, service av bakaxlar, renovering av växellådor, service av tävlings fordon.

BMS Engineering har även försäljning av Richmond växellåds delar, Richmond utväxlingar, Sparco produkter.
EBC bromsar, K&N Filter, G-Oil, den nedbrytningsbara Animaliska miljö oljan, Quaker State motor olja.

BMS Engineerings tävlingsverksamhet består förnärvarande av att driva ett flerbils team i Camaro Cup, att driva ett junior team inom racing, att ha ett samarbete med skolor som har motorsports inriktning och ge elever praktikplats samt utbildning till racing mekaniker.


kigermustanger.se

kigermustanger.se

En privat hemsida som drivs av Jessica och Fredrik Furman. En sidan som handlar om hästar av typen Kigermustanger.


Bostadspoolen i Skåne AB

Bostadspoolen i Skåne AB

Bostadspoolen är en fastighetsförmedling och finns i Malmö, men dem förmedlar villor och lägenheter i hela södra regionen.
Dem är professionella och ger dig hög service, god tillgänglighet och ett personligt engagemang.
Med deras nätverk kan dem sammanföra dig som vill hyra ut med den hyresgäst du känner dig trygg med. På samma sätt hjälper dem dig som vill hyra en bostad att hitta ditt drömboende.

Bostadspoolen hjälper dig med följande:
- Fotograferar och tar fram prospekt över din bostad för annonsering på Hemnet samt Bovision.
- Arrangerar och sköter visningar av bostaden.
- Kontrollerar hyresgästens inkomstuppgifter samt tar kreditupplysning.
- Ger råd i samband med alla de praktiska frågor som uppstår kring uthyrningen.
- Bistår med råd om villkoren för uthyrningen, som tex att hyran är marknadsmässig.
- Sköter kontraktsskrivning.


Bats

Bats

Bats Fastigheter är ett av de ledande fastighetsbolagen i Fosie industriområde i Malmö. Dem har lång erfarenhet av kontor och industrilokaler efter nära 40 års verksamhet. Bats Fastigheter erbjuder även kontorslokaler i centrala Malmö och i Stockholmsområdet.


Ekströms Glasmästeri AB

Ekströms Glasmästeri AB

Ekströms Glasmästeri AB har arbetat i glasbranschen sedan 1920 och har 22st anställda, företaget arbetar målmedvetet för att vara ett unikt företag i branschen med stor kunskap samt öppenhet för våra kunders behov.

• Glasning av gångar i pyramiderna i Egypten under 70-talet
• Tillverkning samt leverans av konstglas till kyrkor i Estland under 90-talets efter murens fall
• Leverans samt montage glas i montrar på medelhavs museét, leverans samt montage av glas till montrar till Östasiatiska museét, leverans samt glasning av montrar på Etnografiska museét under 2008-2009
• Tillverkning av utställning med Uv limmade special bord till Norrköping 2010-06-11

Utöver angivna projekt arbetar företaget mycket med inredning för privat samt offentlig miljö, största delen av bearbetningen göra med egna maskiner på vår verkstad.


WBP Trading

WBP Trading

WBP Trading AB startade sin verksamhet hösten 1988 i Malmö och är idag en ledande aktör på träbaserat skivmaterial i Sverige. Idag bedriver dem deras verksamhet i en modern fastighet omfattande kontor och ett varmlager på 3000 m2.
WBP marknadsför ett av Sveriges absolut bredaste och mest attraktiva sortiment av träbaserade skivmaterial, massivträ och komponenter från ledande svenska och utländska leverantörer.
Förkortningen WBP står för WOOD BOARD PLYWOOD, vilket beskriver den verksamhet dem bedriver.
Dem arbetar med direktleveranser från fabrik samt via eget rationellt varmlager i Malmö där stora delar av deras mycket breda sortiment kan erhållas för omgående leverans. Deras styrka är att kundanpassa samt bearbeta produkten efter kundens önskemål.
WBP har lång erfarenhet av träbaserade skivmaterial, massivträ och komponenter.
WBP marknadsför inte bara produkten utan även kunskapen om denna.


Norfoods

Norfoods

Norfoods är ett kunskapsföretag med snart 100 års erfarenhet. För våra kunders räkning är vi kompetenta affärsmän som förser Nordisk livsmedelsindustri med ingredienser, råvaror, kolonialprodukter och frysta varor av rätt kvalitet för varje specifikt behov.

Alla produkter läses från deras affärssystem (Jeeves) per automatik.


Orkidé

Orkidé

Storkök, restaurang, café, bageri eller catering?
Oavsett var du är verksam, hittar du ett brett sortiment av naturens egna ingredienser hos Orkidé.

Varumärket Orkidé erbjuder ingredienser som uppfyller alla de krav, som du har rätt att ställa på sunda, rena och trygga produkter av hög och jämn kvalitet. Ingredienserna hämtar de från noggrant utvalda odlare över hela världen.

Orkidé hjälper dig att leverera precis det som dina kunder förväntar sig från dig: trygg och säker mat från det goda köket.


Fastighetsfirman Pettersson & Son AB

Fastighetsfirman Pettersson & Son AB

Fastighetsfirman Pettersson & Son AB är företaget som arbetar åt er när det gäller...

Snabba och säkra värderingar inom bl.a. följande områden:
LANTBRUK, SÅGVERK, TRÄ- OCH METALLINDUSTRI, TRYCKERIER, INDUSTRIFASTIGHETER och ENTREPRENADMASKINER

Dem är ett av Sveriges ledande värderingsföretag då det gäller industrivärderingar. Redan ett 50-tal av Sveriges advokater anlitar idag våra tjänster.
Övriga uppdragsgivare: Banker, försäkringsbolag, kronofogdemyndigheten, leasingbolag och inte minst privata företagare.
Fastighetsfirman Pettersson & Son AB har ett gediget kunnande efter 50 år i branschen.


Poolriket AB

Poolriket AB

Söker du hög kvalitet till ett rimligt pris då har du hittat rätt!
Poolriket är ett givande val eftersom dem erbjuder pooler till mycket förmånliga priser.


Hamnens Företags Grupp

Hamnens Företags Grupp

Hamnens Företagsgrupp är en intresseförening i området kring Malmö hamn för Malmöbaserade företag. HFG är idag Malmös största företagsgrupp med cirka 230 medlemsföretag och med en snart trettioårig historia.

HFGs målsättning är att skapa en plattform för att göra affärer med varandra. Dem träffas i första hand på lunchmöten där dem gör intressanta företagsbesök eller besök hos andra aktörer.
Medlemsföretagen har också en möjlighet att utveckla sin personal genom intressanta utbildningar hos FöretagsAkademin, som företagsgrupperna i Malmö driver tillsammans med Näringslivskontoret i Malmö kommun.

Då dem är ett stort antal medlemmar har vi möjligheter att samverka med såväl myndigheter, organisationer som kommunen.

Dessutom vill dem vara ett forum för nytänkande och utveckling och sist men inte minst så har alla trevligt tillsammans.


Mabic AB

Mabic AB

Företaget bildades 1990. Mabic:s affärsidé grundas på konstruktörs lösningar och många års erfarenhet av gasindustrins behov. Konstruktion och tillverkning och leverans av tillbehör i varmförzinkat stål av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser för gasindustrien var och är fortfarande huvudprodukt.
Koncernen består idag av tre delar alla med olika inriktningar:
Mabic AB som är grundstommen i koncernen är inriktad på framtagning av olika konstruktionslösningar för transportemballage såväl egna som kundspecifika.
TidanVerkenMabic Ab Konstruerar och tillverkar Tryckkärl, behållare och cisterner enligt gällande normer och föreskrifter.
Mecktech Sp z.o.o. är ett renodlat tillverkningsbolag. Bolaget finns i Optakowice Polen: Här sker all vår tillverkning av våra produkter och även Varmförzinkning av de som så behöver


Agera Industritillbehör AB

Agera Industritillbehör AB

Agera Industri AB är ett starkt växande alternativ med service av industriförnödenheter inom -transmissioner, kullager, filter, motorer, vibrationsdämpare, tätningar m.m
Dem lagerför ett stort antal artiklar inom områden som kullager, rullager, ledlager, lagerhus, kilremmar, kuggremmar, multiribb-remmar, kedjor, elmotorer, luftfilter , vibrationsdämpare, tätningar, verktyg, smörjmedel och kemisk tekniska produkter

Agera Industritillbehör AB startades 1991 och har idag 5 anställda.
Tillsammans har dem stor kompetens och erfarenhet under de produktområden som Agera arbetar inom. En stor styrka finns också inom det leverantörsled dem arbetar med t ex Optibelt, Camfil Farr, NSK med många fler leverantörer, där dem tar tillvara deras erfarenheter från olika marknader.


GARPENHUS KONST OCH AUKTION

GARPENHUS KONST OCH AUKTION

Garpenhus.se är den nya tidens marknadsplats för konst. Dem håller kontinuerligt konstauktioner på Internet, men driver också galleriverksamhet och anordnar utställningar i Malmö där dem är baserade.

Det är mycket fördelaktigt att lämna in föremål till försäljning via dem för dem har marknadens lägsta provisioner och har hela världen som skyltfönster. Blir ditt objekt osålt tar dem inte ut några avgifter.

Välkommen som kund hos Garpenhus!


Sweden Green Prix

Sweden Green Prix

Att överhuvud taget komma på idén att köra Formel 1 i Sverige, i Malmö är kanske inte så långsökt som man tror. De två herrarna Rolf Ramestam och Per Ståhl delar en passion, bilar i allmänhet och racing i synnerhet. De har vuxit upp med berömdheter som Joakim Bonnier, Lill Lövis Johansson, Gunnar Nilsson och inte minst Ronnie Peterson.
Utvecklingen inom racingsporten har drivit dessa två att se en framtid med bilar som tävlar i en sport som många anser vara det sista andetaget inom bilbranschens överlevnad. Många fabriksstall har ju dragit sig ur beroende på den finansiella kris som slagit hårt mot bilindustrin. "Faktum är att Formel 1 som i sin främsta position inom bilsporten, är den som driver utvecklingen vad gäller teknik, säkerhet och miljö. Något som vi har tagit fasta på och som vi är säkra på kommer att fortsätta. Ingen inom Formel 1vill bli en dinusarie, tvärtom, de har alltid varit och kommer alltid att vara föregångare. Vi vill vara med på den resan, vi vill se ett Swedish Green Prix"


Kroon Security AB

Kroon Security AB

Kroon Security AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat företag. Företaget startades 1962 och är baserat i Malmö/Lund-regionen.

Företaget har runt 20 anställda, samtliga med fullständig väktarutbildning i enlighet med de krav som Länsstyrelsen ställer på heltidsanställd bevakningspersonal. Ägarna heter Paul Pesciatini och Pontus Kroon. Kroon Security är ett familjeägt företag och i organisationen hittar vi grundaren Ernst Kroons söner Lars och Lennart Kroon som garanter för kontinuiteten. Just kontinuiteten och viljan att ge kunden en nära och trygg kontakt med sitt bevakningsföretag genomsyrar Kroon Security AB.


Units

Units

Units Auktions och Värderingshus AB värderar och förmedlar enskilda objekt, delar av samt hela verksamheter inom de flesta områden.
Förmedling sker via nätauktioner, "på platsen auktioner" eller via underhandsförsäljningar.
Units uppdragsgivare är främst konkursförvaltare, banker, kreditinstitut samt företag som vill värdera eller avyttra delar av, eller hela verksamheter.


Smallcap

Smallcap

Smallcap är obunden, oberoende aktör som grundades 2004 och har sedan dess haft som affärsidé att verka på småbolagsmarknaden med olika typer av tjänster. Dem som arbetat med smallcap.se brinner alla för småbolag och är själva aktiva på aktiemarknaden.
Så gå in på sajten och gör dig ett aktieklipp!


Service Partner

Service Partner

Service Partner är ett offensivt företag som är verksamt med tjänster inom facility management. Service Partner startades 2001 av Kristoffer Bottolfsen. Den huvudsakliga verksamheten var vid detta tillfälle städservice. Under 2003 startades saneringsverksamhet, och då med inriktning på brand- och vattenskador. År 2004 utökade dem sitt utbud med fastighetsförvaltning, och 2007 kompletterades verksamheten med byggentreprenad.
Affärsidén bygger på att understödja kundens verksamhet med att leverera kvalitetssäkrad service. Deras styrka är att kunna erbjuda en total lösning av fastighetsanknutna servicebehov med det lilla företagets snabbhet och korta beslutsvägar.


Kronprinsen Köpcenter

Kronprinsen Köpcenter

Kronprinsen Köpcenter är ett av våra stora centrala köpcentrum i Malmö. Vi har hjälpt dem ta fram en hemsida där alla butiker som finns där är samlade. Här hittar vi bla. Lindex, Hemköp, Books, Euro Sko, Träningsvärket Gym. Här finns även Bowling och Restaurang, Subway, Javabar och ännu fler matställen. På hemsidan finns även allmän information om öppettider, hur man hittar dit och under kalendern så finns information om kommande evenemang på Kronprinsen Köpcenter.


2009

Target Language

Target Language

Target Language gör översättningar till alla språk. Företaget finns i Malmö men har ett hundratal medarbetare i form av frilansöversättare över hela världen. På så sätt kan man handplocka översättare med rätt språkkunskaper och ämneskompetens för det aktuella uppdraget.
För att få översättning med hög kvalitet följer byrån den internationella standarden SS-EN 15038:2006 för översättningstjänster.
Target Language översätter inom alla möjliga ämnen.
Exempel på uppdrag är årsredovisningar, reklambroschyrer, juridiska avtal, pressmeddelanden, tekniska manualer m.m. Översättningsbyrån drivs av Rasmus Carlsson och Lovisa Håstad.


Team Lars Massage

Team Lars Massage

Webzoo har tillsammans med Life Reklambyrå tagit fram denna sida. Sidan sköts helt och hållet från Webzoo CMS Backoffice.

TLM ÄR SVERIGES STÖRSTA MASSAGEFÖRETAG
Med 130 välutbildade, ansvarsförsäkrade och certifierade massörer över hela landet. Vi utför mer än 55 000 behandlingar varje år.

TLM erbjuder ett komplett utbud av riktade friskvårdpaket. Hur ert företag, myndighet eller organisation än ser ut så kan vi leverera ett paket som passar företaget och medarbetarna.


SV Michelsen

SV Michelsen

Sv. Michelsen Chokolade grundades 1933 av den då konditorutbildade Svend Erik Michelsen, nyss hemkommen från sin militära värnplikt.
Han öppnade ett litet konditori på Østerbro, och sida vid sida med bakelserna började han tillverka handgjord choklad som såldes till dom lokala kunderna.
Kvaliteten och smaken var god, och kunderna kom igen och igen.

I dag finns Sv. Michelsen Chokolade över hela Danmark. Dels med en lång rad egna butiker som går under namnet Sv. Michelsen belägna i många av dom största danska butikscentra och på stora handelsstråk i dom större städerna.

I andra kvartalet 2009 inleddes ett samarbete med Kenth Anjos på Megamix HB som numera har generalagenturen för Sv. Michelsen Chokolade här i Sverige .


FH Plastic AB

FH Plastic AB

FH Plastics AB förser den skandinaviska marknaden med polyolefiner genom ett väl utvecklat nätverk av leverantörer och samarbetspartners. Genom deras nära samarbeten med granulatproducenter kan dem erbjuda deras kunder material av yppersta kvalitet samtidigt som deras personal säkerställer en hög kvalitet i fråga om leveranser och service.


Frändevi Jacobsson fastighetsmäklare

Frändevi Jacobsson fastighetsmäklare

Frändevi Jacobsson är ett litet mäklarföretag med ett stort engagemang för din bostadsaffär.
När du lämnar din bostadsfärsäljning till dem blir du inte en i mängden. Dem fokuserar på just din affär och garanterar att du får en personlig kontakt och förtroende för din mäklare. Självklart har du samma mäklare genom hela affären - från start till avslut.


2008

AVA MC

AVA MC

AVA MC har det bredaste och djupaste utbudet av nya och begagnade motorcyklar, mopeder och ATV. Idag representerar AVAMC fyra stora kvalitetsmärken: Bmw, Ducati, Kawasaki och Suzuki. Dem har allt du behöver när det gäller tillbehör, kläder och skyddsutrustning.


Häggenäs Automobil AB

Häggenäs Automobil AB

Häggenäs Automobile AB är ett litet familjeägt företag. I drygt tio år har vi låtit krävande bilister dra nytta av deras kunskaper och kontakter när det gäller att hitta rätt sorts bil.

Häggenäs design är framtagen av en reklambyrå med väldigt specifika önskemål. Häggenäs hemsida har många speciallösningar, gå in och kika på den.


En Mentor Sverige

En Mentor Sverige

En Mentor Sverige hjälper företag och privatpersoner att må bättre och uppnå fantastiska resultat.

En Mentor hjälper dig att bringa balans så att du äntligen kan finna glädje och motivation i alla delar av ditt underbara liv.


Förenade Motor

Förenade Motor

Förenade Motor AB finns på Agnesfridsvägen i Malmö med bilmärken som Honda, KIA och Subaru.

På denna sidan kan man söka på bilar som finns på Bytbil.


Gosh Promotion

Gosh Promotion

Gosh Promotion samlar de bästa av Sveriges profilproduktföretag i en frivillig medlemskedja och ger maknadens bästa inköpsvillkor hos de avtalsleverantörer som de knyter till sig.


Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer, zonterapeuter, kinesiologer, spa- och kurterapeuter, akupressörer, aromaterapeuter, shiatsuterapeuter, taktilterapeuter och ayurvedamassörer.

Förbundets medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring.

Sidan innehåller 2 delar, en publik och en intern för medlemmarna. Uppdateringar i medlemsdatabasen sker med automatik.


Söderströms företagsgrupp

Söderströms företagsgrupp

Söderströms företagsgrupp representerar aktuella verksamheter och företag inom familjen Söderström.

Basen med bilförsäljningsföretag i olika länder kompletteras med racingverksamhet, verkstäder, vinhandel, fastighetsförvaltning, finansföretag och även konsulär verksamhet.

På Söderströms företagsgrupp har vi byggt in en lista med begagnade bilar från de olika företagen som ingår i företagsgruppen, dessa föds in på sidan med automatik från bytbil.com.


VinOliv

VinOliv

Vinoliv är en klubb som riktar in sig på det goda här i livet och sätter själva upplevelsen i centrum. Detta gäller framför allt vin och olivolja samt upplevelser i Frankrike och Italien. Klubben vänder sig främst till de som har eller har haft med Dina Vingårdar att göra. Dessutom vänder sig Vinoliv till samarbetspartners och dess kunder.

Vinoliv är ett fora där de tillsammans med deras samarbetspartners förser medlemmar med ”matnyttig” information, viktiga nyheter, intressanta reportage samt inspiration. Dessutom erbjuder Vinoliv olika former av aktiviteter, såsom provningar, skolor, resor och andra aktiviteter. Vidare kommer Vinoliv genom sina samarbetsparners erbjuda förmånliga erbjudanden till medlemmarna.


Ängdala skolor

Ängdala skolor

Ängdala skola och förskola är en friskola som på sikt kommer att kunna ta emot barn från det att de börjar i förskolan till och med grundskolans nionde år.
Sedan starten 1996 har Ängdala utvecklat en verksamhetsprofil med inriktning dels mot hälsa och rörelse och dels mot språklig medvetenhet med betoning på engelska.


2007

Dina Vingårdar

Dina Vingårdar

Ge bort en upplevelse, hyr en vinrad!

Genom Dina Vingårdar kan du hyra en vinrad på några av Frankrikes bästa familjeägda vingårdar. Ge bort eller hyr en vinrad till dig själv! Den bästa presenten till den vinintresserade, eller till den som vill ha en upplevelse utöver det vanliga.


Camaro Cup

Camaro Cup

Camaro Cups officiella hemsida med bland annat alla förare för säsongen inlagda. Camaro Cup körs ofta i samband med STCC och Carerra Cup.


Saniflex AB

Saniflex AB

Saniflex AB har sedan starten 1992 levererat slang- och rörkomponenter samt instrument till nordisk processindustri.


Biljettplatsen

Biljettplatsen

Biljettplatsen säljer biljetter till arrangemang som bland annat handlar om ADHD, ADD, Tourettes syndrom mm.


Tidigare referenser

Lichron CNC Maskiner och Teknikgymnasium

Lichron CNC Maskiner och Teknikgymnasium

Lichron förser Sveriges expansiva verkstadsföretag med CNC-maskiner. Försäljning av nya och begagnade CNC-maskiner. Verktygsprogram med hålande och skärande verktyg. Lichron har också ett tekniskt gymnasium.


Private X Collection

Private X Collection

PXCs affärsidé är att erbjuda kunden underkläder av absolut toppkvalite, vad beträffar urval, material, design och hållbarhet.
Dessa produkter kan du köpa i lugn och trivsam hemmiljö tillsammans med dina vänner, långt borta från affärernas provhytter.

"Din välsorterade underklädesbutik är inte längre bort än vardagsrummet"


Triacon iSystem

Triacon iSystem

Webzoo levererar en lösning där kunden sköter databasen på sin sida och laddar upp den för att få ut datan på sidan.

Över 10 000 ingengörer runt om i världen använder iSystems in-circuit emulatorer: vilket inte är så förvånande när iSystems produkter stödjer över 600 olika 8-32 bitars microcontollers och som även stödjer alla tillgängliga in-circuit emulator teknologier och alla serial debug intefaces som BDM, JTAG, ETM and Nexus.

Med kontor över hela världen, kan man räkna med att få lokal support och expertis för att försäkra sig att få det mesta ut ur iSystem.


Bengtssons Maskin

Bengtssons Maskin

Bengtssons Maskin har funnits i branschen sedan 1913 och är idag en del av Indutradekoncernen. Detta ger dem en finansiell stabilitet och styrka kombinerad med en lång erfarenhet av maskiner, tekniska tillämpningar och applikationer.
Denna kombination tillåter dem att satsa både på de bästa produkterna som finns tillgängliga och på den bästa och mest erfarna personalen.

Bengtssons Maskin behövde en ny look
Webzoo fick i uppgift att först ta fram en logotyp för för Bengtssons Maskin. Den skulle baseras på namnet Bengtssons Tools. Efter det tog Webzoo fram design på website, visitkort och mall för powerpoint presentationer.
Läs mer här...

Deras sajt ger bl a de möjlighet att ladda upp flera bilder samtidigt via FTP och sedan ladda upp en lista med deras produkter som automatisk plockar rätt bild till rätt produkt. Med detta system kan de även uppdatera priser på flera 1000-tals produkter på en och samma gång. Sidan i övrigt använder givetvis Webzoos unika contentmanagement lösning. Databasen är integrerat mot Bengtssons Maskins system Movex från Intentia.


CYMKO - Fastighetsförvaltning och Mäklare

CYMKO - Fastighetsförvaltning och Mäklare

CYMKO, som startades 1983, är den största privata oberoende bostadsrättsförvaltaren i södra Sverige.

CYMKO Mäklarna AB är "Bostadsrättsspecialisten" i Malmöregionen. De är ett väletablerat företag som är auktoriserat i Mäklarsamfundet. Med detas långa erfarenhet av bostadsrätter och dess föreningar ger de dig som kund stor trygghet när du anlitar dem. De förmedlar Bostadsrätter, Villor och lokaler.


Bülow & Lind

Bülow & Lind

En av Malmös ledande fastighetsmäklare.

Sidan har ett backoffice, information som matas in av besökare går till 2 olika databaser.


Nexxt företagsförmedling

Nexxt företagsförmedling

Nexxt är den kompetenta, moderna och smidiga företagsmäklaren med stor anpassningsförmåga till olika typer av förmedlingssituationer.

Nexxt affärsidé och värdegrund!
Att leta upp köparen till det lilla och medelstora företaget - där finns vårt fokus.
Nexxt är ett samverkansnätverk i syfte att finna en effektiv marknadskommunikation samt ett kollegium för erfarenhetsutbyte.


Golfskyltar.nu

Golfskyltar.nu

Golfskyltar är en del av Art design som nu ingår i branschkedjan 4Sign, Nordens ledande branschkedja inom visuell kommunikation. Dem gör alla möjliga skyltar till golfbanan.


Maxipannan

Maxipannan

Maxipannan tillverkar och säljer den vedeldade värmepannan MAXI 50.
MAXI 50 är den perfekta värmepannan för vedeldaren med stora krav på ekonomi, miljö samt enkel eldning och skötsel.


Triacon

Triacon

Triacon består av Triacon Scientific, Triacon Enterprise och Triacon DevTools. Dem utvecklar bland annat medicinsk teknik och utrustning, industriell teknik och datahård- och mjukvara. Gå in och titta på allt vad dem håller på med.Nyheter
2013-09-26 Nytt Projekt lanserat!
Nu är ytterligare ett väl genomfört projekt lanserat.
Läs mer
Våra referenser
Webzoo har producerat många sidor under åren som gått. På vår referenssida finns ett urval av några av våra referenser.

Till våra referenser
Nyhetsbrev
Vad kan vi göra för er?
Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt informationsmöte om våra produkter och tjänster.

Vi kommer ut till er på en tid som passar er och förevisar vårat kraftfulla CMS-verktyg BackOffice.

Klicka på länken nedan för att kontakta oss!